Časté otázky

Vážení klienti, v tejto sekcii nájdete odpovede na Vaše najčastejšie otázky.

V menu kliknete na ’Kontaktujte nás’ a dohodnete si s nami osobné stretnutie. Určíte si čas, kedy Vám to vyhovuje a radi Vás u nás privítame. Následne Vás osobne prevedieme celým procesom začiatkov obchodovania.

Prevažná väčšina obchodov sa realizuje na území Európy, Ázie a Severnej Ameriky. Vieme sprostredkovať obchody prakticky kdekoľvek na svete.

Áno, samozrejme. Stačí vyplniť požadované údaje.

Výška poplatku záleží od konkrétneho projektu / produktu. Radi Vám zodpovieme Vaše špecifické otázky telefonicky alebo mailom tu.

Viazanosť finančných prostriedkov závisí od typu investície od siedmich pracovných dní až po ukončenie projektu. Radi Vám predstavíme konkrétne podmienky telefonicky alebo mailom.

Vo fondoch sa úroky nepripisujú, avšak každý deň vidíte aktuálnu hodnotu svojej investície.

Investovanie do podielových fondov je možné:
– pravidelnou investíciou, ktorou si klient postupne vytvára svoj majetok
– jednorazovou investíciou, ktorou klient investuje ľubovoľnú čiastku do svojho portfólia podielových fondov

Každý klient má otvorený svoj osobný účet, ktorý je podobný účtu v banke. K nemu dostanete prístupové meno a heslo. Na účte máte k dispozícii prehľad, aké fondy alebo cenné papiere máte nakúpené (vrátane poplatkov) tak, aby ste mali vždy po prihlásení maximálne transparentné informácie.

Máte otázky ohľadom investovania?

Kontaktujte nás.


    Odber HABERL News

    Získajte aktuálne informácie zo sveta financií a spravujte svoje investície ešte rozumnejšie. Prihláste sa na odber HABERL newslettra.