Mýty o investovaní #2 – “Neinvestujem, pretože je to komplikované a nerozumiem tomu.”

HABERL
7. decembra 2020

Prinášame vám druhý diel zo série MÝTY O INVESTOVANÍ, kde vám vyvrátime a zároveň objasníme najznámejšie mýty.

myty o investování

Veľa ľudí neinvestuje, práve preto, že investovaniu nerozumie, ale to nie je pádny dôvod neinvestovať.

Ak máte záujem o zhodnocovanie majetku, ale nerozumiete investovaniu, tak kontaktujte nás. My sme investičná spoločnosť, ktorá je tu práve nato, aby vám všetko vysvetlila a naučila vás všetko, čo bude potrebovať k úspešnému investovaniu.

Vysvetlíme vám ako naše produkty fungujú a kam idú peniaze, ktoré investujete. Dozviete sa aká je doba viazanosti, výnos investície a samozrejme aj miera rizikovosti. Naši odborníci vám zodpovedia všetky vaše otázky.

Na základe vyplnenia investičného dotazníka, ktorý obsahuje jednoduché otázky, vyberieme vhodný produkt pre vás. Pri výbere investičnej stratégie zohľadňujeme znalosti a skúsenosti klienta, finančnú situáciu, investičné ciele a vzťah k riziku. Snažíme sa pre klienta vybrať tú najvhodnejšiu stratégiu.

Jeden z najobľúbenejších produktov našich klientov je náš dlhopis – https://haberl.sk/dlhopisy/. Dlhopis spoločnosti HABERL má fixný výnos, ktorý sa vypláca raz ročne a viazanosť investície je na 4 roky. Peniaze investované do dlhopisov idú do našich vlastných developerských projektov. Momentálne je to projekt Terra Opoy, ktorý sa nachádza v menšej opci neďaleko Trnavy, s názvom Opoj. Viac o projekte tu – https://haberl.sk/projekty/bytovy-dom-terra-opoy/ .

Nenechajte sa zastaviť nevedomosťou. Ozvite sa nám a my vám všetko vysvetlíme. Myslíme na vašu budúcnosť.
HABERL – www.haberl.sk

Odber HABERL News

Získajte aktuálne informácie zo sveta financií a spravujte svoje investície ešte rozumnejšie. Prihláste sa na odber HABERL newslettra.