Zmeny vo vedení spoločnosti a expanzia do Českej republiky 

HABERL
26. mája 2022

Ako spoločnosť stále napredujeme. Našou ambíciou je posúvať sa ďalej a poskytovať kvalitnejšie služby v oblasti privátneho bankovníctva. Dnes sa pozrieme na rozhodnutia, ktoré sme už v tomto roku stihli zrealizovať.

Zmeny v predstavenstve a spoločnosti 

Prvým a veľmi zásadným rozhodnutím je zmena v predstavenstve spoločnosti HABERL Wealth Management. Týmto Vám chceme oznámiť, že Peter Soldán, generálny riaditeľ a člen predstavenstva HABERL Wealth Management, už naďalej nie je súčasťou našej spoločnosti. Ďakujeme mu za prínos do spoločnosti a prajeme  mu veľa úspechov v budúcnosti.

Po odchode Petra Soldána, novým členom predstavenstva sa stáva  Angelika Kocianová, Head of Backoffice, ktorá je súčasťou skupiny HABERL už piaty rok. 

Pozíciu generálneho riaditeľa spoločnosti HABERL Wealth Management preberá súčasný predseda predstavenstva Filip Rybár.

Robert Obernauer, po 3 rokoch pôsobenia v našej spoločnosti na pozícii Business Development Manager, bol povýšený a odteraz bude pôsobiť ako obchodný riaditeľ pre slovenský a český trh. Novou náplňou práce Roberta je rozvoj nášho pôsobenia na Slovensku a v Českej republike. 

Našou víziou je obsadzovanie nových pozícií ľuďmi, ktorí už sú súčasťou našej spoločnosti. Sme radi, že voľné pozície zaslúžene obsadili ľudia z našich radov. Tým sme im dali možnosť kariérne vyrásť v rámci firmy a preukázať svoje schopnosti. 

Expanzia do Českej republiky 

Už dlhodobo premýšľame nad expanziou do Českej republiky a v tomto roku sme sa túto myšlienku rozhodli zrealizovať. Oficiálne vstupujeme na český trh ako obchodník s cennými papiermi. S týmto rozhodnutím prichádza veľa práce, no sme pripravení čeliť všetkému, čo sa nám postaví do cesty. Chceme posunúť poskytovanie investičných služieb na vyšší level, nie len u nás, ale aj u našich susedov. 

Do Českej republiky prinášame široké portfólio produktov. Najzaujímavejšími sú práve riadené portfóliá, ktoré v podobe, ktorú prinášame my, na českom trhu nepoznajú konkurenta. 

Samozrejme u nás investori nájdu aj bežné investičné nástroje ako sú akcie, dlhopisy, fondy, ETF fondy a pod. Český investori môžu investovať vo svojej mene, teda v mene Kč/CZK. Českú verziu našej webstránky a viac informácií o poskytovaní služieb v Česku nájdete na doméne www.haberl.cz

Ako môžete vidieť v spoločnosti HABERL nenechávame nič na náhodu. Naopak, nasledujeme ambiciózny plán plný inovatívnych nápadov. 

Odber HABERL News

Získajte aktuálne informácie zo sveta financií a spravujte svoje investície ešte rozumnejšie. Prihláste sa na odber HABERL newslettra.