Investičné témy

Spoznajte aktuálne trendy, užitočné rady a tipy na atraktívne investičné príležitosti.

Investičné témy

Ako začať investovať?

Predtým ako začnete investovať, musíte zistiť aký je váš investičný profil. S našim obchodným riaditeľom Robertom Obernauerom, sme sa pozreli na faktory, ktoré vytvárajú investičný profil klienta, na jednotlivé investičné stratégie a produkty, ktoré sú vhodné pre daný typ klienta.

Prečo investovať práve s HABERL?

Dnes Vás prevedieme našou spoločnosťou a prezradíme Vám dôvody, prečo by ste mali zvážiť investovanie práve u nás v spoločnosti HABERL.

Ako pandémia ovplyvnila vývoj cien nehnuteľností?

Ľudia musia bývať, a preto ceny realít neustále rastú. Nedeje sa tak len na Slovensku, ale po celom svete. Ako však pandémia Covid-19 ovplyvnila tento segment? Čo sa zmenilo?

Skúsení investori investujú počas krízy najviac. Prečo?

Prečo je pre investorov čas krízy zaujímavý, čo spôsobila koronakríza na finančných trhoch a ako zmenila myslenie ľudí. Pandémia COVID-19 nám jasne ukázala a nastavila trend v investovaní

Prehľad zdaňovania ziskov z investícií

Nieste si istý, či z výnosov z investície máte odvádzať daň vy? Pripravili sme si pre vás prehľad zdaňovania v ktorom vám vysvetlíme, kedy máte daň odvádzať vy vo svojom daňovom priznaní, a kedy ju odvádzať nemusíte.

Sporenie ako investícia

Spôsob, ako sa chrániť v čase prosperity aj krízy. Budúcnosť je neistá a turbulentná viac ako kedykoľvek predtým. Poradíme vám, ako si vytvoriť dlhodobé rezervy a byť pripravený pre každý prípad.

Odber HABERL News

Získajte aktuálne informácie zo sveta financií a spravujte svoje investície ešte rozumnejšie. Prihláste sa na odber HABERL newslettra.