Riadené investovanie

Ochrana majetku pred infláciou, investovanie pre konkrétny cieľ alebo krátkodobé využitie investičnej príležitosti na trhu? Vyberte si z našich aktívne riadených portfólií, kde sa o zhodnotenie vášho majetku postarajú naši portfólio manažéri.

Riadené investovanie

Dynamické portfóliá

Mimoriadny výnos.
Finančná sloboda.

Pri dynamických portfóliách je prioritou maximálny výkon. Investície preto smerujeme do overených aktív s vysokým zhodnotením.

Vyvážené portfóliá

Nadinflačný výnos.
Rozloženie rizika.

Vyvážené portfóliá staviame s cieľom stabilného zhodnocovania pri vysokej diverzifikácii investícií. Investície premyslene rozdeľujeme do viacerých spoľahlivých aktív.

Konzervatívne portfóliá

Protiinflačná ochrana.
Spoľahlivosť.
Za pomoci našich konzervatívnych portfólií ochránime peniaze pred znehodnocovaním. Investície mierime do overených aktív s minimálnym rizikom.

Individuálna stratégia

Ak ste si nevybrali alebo ste veľký investor, radi pre vás pripravíme investičnú stratégiu presne na mieru. Naši skúsení Wealth manažéri s vami skonzultujú všetko potrebné. Zanechajte nám váš kontakt.

Ozvite sa mi

Výhody riadeného investovania

Radi vás prevedieme investovaním, pokojne aj od nuly.

Kontaktujte nás.


    Aktuality

    Odber HABERL News

    Získajte aktuálne informácie zo sveta financií a spravujte svoje investície ešte rozumnejšie. Prihláste sa na odber HABERL newslettra.