Začiatok výstavby rezidenčného projektu Terra Opoy

HABERL
18. januára 2021

Výstavba rezidenčného projektu Terra Opoy je oficiálne zahájená! Moderný dizajn a architektúra osloví nejedného záujemcu.

terra opoy

Na našom developerskom projekte Terra Opoy už prebiehajú prvé stavebné práce. Zhotoviteľovi bolo odovzdané stavenisko a začína sa presúvať na novú stavbu. Prebieha pasportizácia okolia a príprava staveniska. Začína sa pracovať na príprave územia, vytýčení stavby, terénnych úpravách, sťahovaní ornice a hrubých terénnych prácach. V najbližších dňoch sa budú vykonávať hrubé terénne úpravy.

Projekt Terra Opoy je navrhnutý ako polyfunkčný objekt umiestený v obci Opoj. Jeho obyvateľom poskytne komfortné bývanie v dizajnových bytoch doplnených o veľkorysé terasy.

Projekt pozostáva z 68 bytových jednotiek, podzemnej garáže a obchodného priestoru pre potraviny. Byty v Terra Opoy sú ideálne pre tých, ktorí preferujú tiché bývanie, v pokojnom prostredí, pričom kvalitu bývania zaručuje blízkosť mesta.

terra opoy lokalita

Daná lokalita je situovaná v blízkosti križovatky diaľnice D1 a rýchlostnej cesty R1. Výborná dostupnosť je tak do hlavného mesta – Bratislava (50 km), do krajského mesta Trnava (10 km), do mesta Nitra (40 km) a Sereď (8 min).

Viac o projekte Terra Opoy nájdete na www.byvanieopoj.sk.

Odber HABERL News

Získajte aktuálne informácie zo sveta financií a spravujte svoje investície ešte rozumnejšie. Prihláste sa na odber HABERL newslettra.