Komplexné riešenia pre finančné inštitúcie, sprostredkovateľov a korporácie

Využite finančné riešenia, ktoré prinesú vysokú pridanú hodnotu a nové príležitosti pre váš rozvoj.

Omnibus účet

Finančným inštitúciám ponúkame možnosť otvorenia Omnibus účtu, ktorý umožňuje vykonávať obchody na svetových burzách. V našom portfóliu nájdete viac ako 40 000 finančných nástrojov.

Finančný sprostredkovateľ a Family Office

Zabezpečte svojim klientom prístup k širokej škále investičných možností prostredníctvom našich systémov. Naša platforma umožňuje správu majetku na všetkých svetových burzách bez nutnosti otvárania účtov u viacerých obchodníkov. Ponúkame onboarding a online obsluhu klientov s rôznymi investičnými nástrojmi, ako sú akcie, ETF, fondy, dlhopisy a deriváty.

Emisia cenných papierov a poradenstvo štruktúry kapitálu

Potrebujete financovať rozvoj spoločnosti alebo projekt? Okrem štandardných modelov financovania vám ponúkame možnosť financovať svoje aktivity prostredníctvom emisie cenných papierov, ako sú dlhopisy a akcie. Zabezpečíme nastavenie štruktúry financovania, proces emisie a správu cenných papierov. V prípade potreby pripravíme aj komplexný model financovania vrátane bankového úveru.

Privátne zamestnanecké investovanie

Zvýšte lojalitu svojich zamestnancov prostredníctvom pravidelného investovania na ich investičné účty. Privátne zamestnanecké investovanie funguje tak, že pravidelne investujete zamestnancovi na jeho investičný účet mimo štátnych možností, a my riadime celú stratégiu investovania. Investovanie je možné už od nízkych pravidelných súm, pričom zamestnanci získajú benefit, ktorý ocenia, pretože myslíte na ich budúcnosť.

Máte otázky?

Napíšte nám.


    Odber HABERL News

    Získajte aktuálne informácie zo sveta financií a spravujte svoje investície ešte rozumnejšie. Prihláste sa na odber HABERL newslettra.