V médiach

Novinky zo sveta investícií

V médiach
TREND

Ako a kam investovať v roku 2023?

Martin Krištoff, portfólio manažér našej spoločnosti, sa vyjadril na Trend.sk k téme ako a kam investovať v roku 2023. Viac v článku.
ZISTIŤ VIAC
TA3

Ako zhodnodiť peniaze v nehnuteľnostiach?

Ak má investor k dispozícii určitý kapitál a nechce si kupovať investičný byt, napríklad kvôli starostiam s jeho údržbou a správou či následnou likviditou, má aj iné možnosti ako investovať do nehnuteľností.
ZISTIŤ VIAC
TREND

Ako sa stať konzervatívnym investorom a vybudovať si konzervatívne portfólio?

Konzervatívne investovanie, ak je správne pochopené a uplatňované, nie je stratégiou s nízkym rizikom a nízkou návratnosťou. Ak si zvolíte konzervatívne rozloženie medzi akciami a dlhopismi dostanete ideálny kompromis medzi rizikom a výnosom. Viac v článku.
ZISTIŤ VIAC
PRAVDA.SK

Sú elektronické peniaze ekologickejšie? Kedy prestaneme platiť v hotovosti

Náš analytik Martin Krištoff sa v relácii Pravda o klíme spolu s moderátorom venoval téme elektronických peňazí.
ZISTIŤ VIAC
TREND

Prečo investovať do spoločností Amazon a Alphabet?

Popredné miesto spoločnosti Alphabet vo vyhľadávaní, digitálnej reklame a mobilných zariadeniach jej dávajú jasný cieľ k dlhodobej expanzii. Najznámejší najväčší online obchod a cloud computing spoločnosti Amazon, poskytuje silný motor rastu. Obaja títo technologickí lídri vyzerajú pripravení využiť rastové trendy a každá spoločnosť má dobrú šancu stať sa dlhodobým víťazom. Oplatí sa do nich investovať?
ZISTIŤ VIAC
PRAVDA.SK

Klimatické zmeny a energetická kríza: Je dnes väčšou témou domy vychladiť alebo vykúriť?

Na čo by ste nemali zabudnúť pri výstavbe rodinného domu? Dokážu už technológie obhospodáriť dom efektívnejšie ako samotní jeho obyvatelia? Aj na tieto otázky odpovedal náš projektový manažér Lukáš Svoboda z divízie HABERL Real Estate v relácii Pravda o klíme.
ZISTIŤ VIAC
TA3

Viete čo je to Wealth Management a pre koho je určený?

V zázname relácie Raňajky na TA3 Vám to vysvetlí Martin Krištoff predstaviteľ našej spoločnosti HABERL.
ZISTIŤ VIAC
TA3

Na bežnom účte môžete stratiť stovky eur

Uistite sa, že Váš bežný účet používate správne. Hrozí totiž, že prídete o stovky eur. Recesia ponúka možnosti na investovanie. K týmto témam sa vyjadril v relácii Investujeme na TA3 Martin Krištoff, analytik našej spoločnosti HABERL.
ZISTIŤ VIAC
HN ONLINE.SK

Ako inflácia energií a potravín zasahuje peňaženky Slovákov?

Odpoveď na túto otázku spolu s vyjadrením nášho portfólio manažéra Martina Krištoffa sa dočítate v tomto článku.
ZISTIŤ VIAC
TREND

Strach z inflácie obmedzuje spotrebu. Mnohí Slováci budú siahať na úspory

Prečítajte si postoj portfólio manažéra Martina Krištoffa k aktuálnej téme zdražovania a vysokej inflácie.
ZISTIŤ VIAC
INDEX.SME.SK

Držanie peňazí na bežnom účte robí Slovákov chudobnejšími

Jedna vec, ktorú ľudia zvyknú robiť so svojimi bežnými účtami zle, je zaobchádzanie ako so sporiacim účtom. Zistite prečo by ste nemali držať peniaze na bežnom účte a ako tam strácajú na hodnote?
ZISTIŤ VIAC
TREND

Aj Slovensko bude šetriť zemným plynom, dopyt po rope sa nezníži a svetová ekonomika sa zhorší

Celosvetový dopyt po rope podľa odhadov dosiahne v roku 2023 objem 101,6 milióna barelov denne, čím prekoná úrovne spred pandémie. Vyjadrenie k tejto téme od Martina Krištoffa si môžete pozrieť na platforme TREND.
ZISTIŤ VIAC
TREND

Anketa odborníkov: Vzrastú do konca roka akcie zo súčasnej úrovne?

Vzrastú do konca roka akcie zo súčasnej úrovne? Vyjadrenie nášho analytika si môžete prečítať v nasledujúcom článku na platforme TREND.
ZISTIŤ VIAC
HP ONLINE.SK

Investičný analytik: Dvojciferné poklesy sú na akciových trhoch bežné

Martin Krištoff sa na HNonline vyjadril k momentálnej situácií na finančných trhoch a zodpovedal často kladené otázky investorov.
ZISTIŤ VIAC
TA3

Dlhodobé investície prekonávajú prepady

Vojna na Ukrajine výrazne ovplyvňuje dianie na finančných trhoch. Panika na trhoch, ktorú spôsobili jednotlivé vlny pandémie a vojnový konflikt, pripomenuli časté chyby investorov vo chvíľach, keď sa burzy ocitli v červených číslach. K tejto téme sa vyjadril náš analytik Martin Krištoff v relácii na TA3.
ZISTIŤ VIAC
V médiach
INDEX.SME.SK

Neviete kam investovať? Vyskúšajte službu riadeného portfólia

Kľúčom k úspechu v oblasti investovania je správne si zvoliť investičnú stratégiu. Alternatívou k rôznym formám investovania môže byť aj služba riadeného portfólia, kde je cieľom zostaviť portfólio na mieru. Portfólio manažér spravuje zverené finančné prostriedky, sleduje vývoj trhu a v prípade nutnosti zasiahne v prospech klienta
ZISTIŤ VIAC
TREND

Anketa: Aké aktívum prinesie pri súčasnom vývoji na trhoch solídne výnosy

Martin Krištoff: S prihliadnutím na aktuálnu situáciu najväčší rast ceny zaznamenali komodity, či už drahé kovy ako zlato alebo poľnohospodárske komodity, ako je napríklad pšenica. Viac v článku.
ZISTIŤ VIAC
HN ONLINE.SK

Treba desiatky miliárd dolárov pre Ukrajinu. Inak ekonomicky skolabuje

O koľko sa prepadnú ruská a ukrajinská ekonomika? Ktoré krajiny okrem Ukrajiny a Ruska vojnou ekonomicky najviac utrpia? Hrozí kvôli vojne globálna finančná kríza? Na všetky tieto otázky a aj ďalšie odpovedá Martin Krištoff, analytik našej spoločnosti, v nasledujúcom článku.
ZISTIŤ VIAC

Odber HABERL News

Získajte aktuálne informácie zo sveta financií a spravujte svoje investície ešte rozumnejšie. Prihláste sa na odber HABERL newslettra.