Neviete kam investovať? Vyskúšajte službu riadeného portfólia (sme.sk)

HABERL
1. júna 2022
kam investovať

O prostriedky sa postará portfólio manažér, ktorý za Vás sleduje trh.

Kľúčom k úspechu v oblasti investovania je správne si zvoliť investičnú stratégiu. Alternatívou k rôznym formám investovania môže byť aj služba riadeného portfólia, kde je cieľom zostaviť portfólio na mieru. Portfólio manažér spravuje zverené finančné prostriedky, sleduje vývoj trhu a v prípade nutnosti zasiahne v prospech klienta. Navrhuje mu vhodný investičný plán podľa výšky príjmu a schopností tolerovať riziko.

Ide relatívne o novú generáciu investičných produktov. Túto službu poskytuje napríklad aj HABERL Wealth Management pod názvom riadené investičné portfólio. Táto služba mení status služby privátneho bankovníctva na dostupný.

Riadené investičné portfólio je služba, ktorá spája klienta a mix hard & soft investičných schopností a zručností portfólio manažéra. Ten koná vynaliezavo v klientov prospech, aby spoluprácou dosiahol win-win investičné víťazstvá už od 10-tisíc eur.

Špecializujeme sa na riadené portfóliá a potreby klienta

Riadené portfóliá od HABERL Wealth Management sú primárne delené podľa rizikových profilov. Teda podľa toho, ako je klient schopný znášať riziko.

Ochrana – konzervatívne investície

Ak potrebujete svoje peniaze ochrániť pred stratou hodnoty, HABERL Wealth Management dokáže škálovať a diverzifikovať investície. Základným pilierom troch najstabilnejších portfólií je dôslednosť a porozumenie princípom nízkorizikového investovania.

Riadené portfólio VALUE ponúka investovane do ETF s podkladovým aktívom štátnych dlhopisov a ETF zlata. Fond-portfólio Blue Bird je zložené z akciového podielového fondu, fondu štátnych dlhopisov a fondu korporátnych dlhopisov.

Komfort – vyvážené investície

Ak hľadáte cit a zároveň invenciu v investíciách, potom je tu HABERL Wealth Management. Ich manažéri sú dostatočne vynaliezaví, aby našli vhodné riešenia. Stavajú na fungujúci pomer výnosu a rizika. Dokážu naplniť investičné ciele vo vyvážených portfóliách.

Riadené portfólio BALANCE je zložené z akcií amerických najvýkonnejších spoločností. Konzervatívnu zložku portfólia tvorí ETF fond kopírujúci vývoj štátnych dlhopisov krajín eurozóny a ETF s podkladovým aktívom zlata. Gold Way investuje 100 % do zmiešaných ETF fondov. Je tvorené dvomi fondami. Oba sú investované do portfólia s nižšou volatilitou, avšak so zaujímavým nadinflačným výnosom.

Sloboda – dynamické investície

Máte osobitý prístup k investovaniu a ambiciózne investičné ciele? Potom manažéri z HABERL Wealth Management sú dostatočne draví a stavajú na win-win investičných víťazstvách. Vytrvalosť, pochopenie a kritické myslenie je to, čo robí ich tri najvýkonnejšie riadené portfólia takými úspešnými.

Ak máte ambiciózne investičné ciele, najvýkonnejšie aktívne riadené portfólio PROFIT je vhodným riešením pre Vás. Investičný produkt je zložený z akcií a určený pre klientov, ktorí očakávajú nadštandardné zhodnotenie. Portfólio dosiahlo za rok 2021 zhodnotenie 34,39 %.

Fond-portfólio Pink Tulip je vytvorené z piatich akciových fondov, ktoré vznikli minimálne pred ôsmimi rokmi. Pri týchto fondoch manažéri z HABERL Wealth Management vedia zodpovedne vyhodnotiť ich riziko-výkonnostný profil.

ETF portfóliá

Navyše ponúkajú aj možnosť investovania do ETF portfólií, ktoré investujú do akciových ETF fondov, ETF štátnych dlhopisov a ETF korporátnych dlhopisov. Ponúkajú tri typy ETF portfólií, ktoré sa líšia v pomere konzervatívnej a akciovej zložky. Tým sa členia na konzervatívnu, vyváženú alebo dynamickú stratégiu. Teda klient si vie vybrať ETF portfólio podľa …

Celý článok si prečítate na sme.sk.

Odber HABERL News

Získajte aktuálne informácie zo sveta financií a spravujte svoje investície ešte rozumnejšie. Prihláste sa na odber HABERL newslettra.