Mýty o investovaní #3 “Musíte byť expertom, sledovať trh a vyznať sa v analýzach.”

HABERL
5. augusta 2021

Po dlhšej dobe, ale predsa. Prinášame vám tretí diel zo série MÝTY O INVESTOVANÍ, kde vám vyvrátime a zároveň objasníme najznámejšie investičné mýty.

mýty

Na to, aby ste začali investovať, nepotrebujete byť expertom v tomto sektore, ani rozumieť analýzam, či sledovať trh. My v HABERL sme pre vás vytvorili produkt s názvom PROFIT, v ktorom robíme všetky tieto činnosti za vás.

V spolupráci s našim portfólio manažérom sme vytvorili produkt s názvom PROFIT. PROFIT je aktívne riadené portfólio určené pre investorov, ktorí uprednostňujú na spravovanie investícií portfólio manažéra.

Portfólio manažér je človek, ktorý má dlhoročné skúsenosti s obchodovaním na trhoch. Jeho úlohou je vyhľadávanie investičných príležitostí, sledovanie diania na trhoch a maximalizovanie výnosu za vopred určenej investičnej stratégie. Je odborníkom vo svojom odbore a pravidelne analyzuje trh.

Portfólio PROFIT je investičný nástroj, ktorý investuje do vybraného počtu akcií firiem z rôznych sektorov. Tieto firmy sú vybrané na základe fundamentálnej analýzy, tak aby sme zabezpečili správnu diverzifikáciu portfólia.

PROFIT sa môže pochváliť svojimi výsledkami za uplynulý rok 2020, kedy investorom zhodnotilo investície o 50,16%. V prvom polroku roku 2021 dosiahlo výkonnosť 19,88%.

rocny-vynos-dynamickeho-portfolia

Záver

Prišli sme k záveru, že nemusíte byť expertom, ani sledovať trh či vyznať sa v analýzach. Stačí, ak si vyberiete správny investičný nástroj a skúsenú investičnú spoločnosť, ktorá vám ho poskytne a bude spravovať.

Odber HABERL News

Získajte aktuálne informácie zo sveta financií a spravujte svoje investície ešte rozumnejšie. Prihláste sa na odber HABERL newslettra.